Ajankohtaista

 • 17.11.2019
  Vapaita hoitopaikkoja syksystä 2020 alkaen!

  Päiväkodissamme on vapaita hoitopaikkoja elokuulta 2020 alkaen 2–6-vuotiaille lapsille.
  Kysy lisää p. 040 560 7430 ja sovitaan tutustumiskäynti!

  Lue lisää
 • 22.05.2019
  Kevään asiakaskysely: Pikku-Otavan arvosanaksi 9,21/10!

  Kevään 2019 asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset olivat jälleen erinomaiset ja saimme runsaasti hyvää palautetta asiakkailtamme

  Saimme yleiarvosanaksi komeat 9,21 vanhempien arvioidessa kouluarvosanaa (4-10) Pikku-Otavasta varhaiskasvatuspaikkana, mikä ylitti myös yksityisten päiväkotien yleisen keskiarvon (9,14) sekä kunnallisten päiväkotien keskiarvon (8,82). Erityistä kiitosta saimme monipuolisesta toiminnastamme, mistä esimerkkinä jo perinteeksi muodostunut hiihto- ja saunaviikko, joka tänäkin vuonna oli yksi kohokohtiamme. Luonnonläheinen piha-alueemme on arkemme sydän, mutta saimme kiitosta myös mukavista metsäretkistä ja kiipeilystä. Erityisesti mieltämme lämmitti vanhempien palaute siitä, että Pikku-Otavassa on aina aikaa halaukselle, sylille ja lohdutukselle, jos lapsi sitä tarvitsee, joten rakkautemme lapsia ja työtämme kohtaan välittyy selkeästi asiakkaillemme! Henkilökuntaamme pidetään muutenkin ammattitaitoisena ja empaattisena sekä keskusteluyhteyttä päiväkodin ja kodin välillä avoimena ja hyvänä.

  Näistä tuloksista on ilo jatkaa eteenpäin, joten kiitämme vanhempia hyvästä yhteistyöstä sekä positiivisesta palautteesta! 

  Asiakastyytyväisyyskysely on kaksi kertaa vuodessa Jyväskylän kaupungin toimesta toteutettava kysely, jonka kohderyhmänä
  ovat Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatuksen piirissä olevien perheiden vanhemmat. 

  Lue lisää

Pikku-Otava Facebookissa

Facebook

Yhteystiedot

Steinerpäiväkoti Pikku-Otava
Korppumäentie 1 A
40270 Palokka

puh. 040 560 7430

Ota meihin yhteyttä

Haluatko kysyä lisää päiväkotimme toiminnasta, antaa meille palautetta tai tiedustella vapaista paikoista? Lähetä meille viestisi, palaamme asiaan mahdollisimman pian!