ajankohtaista

Kesäkuisina arkipäivinä vielä leikimme ja touhuamme Pikku-Otavassa, mutta sitten alkaa meidän kaikkien, isojen ja pienten kesäloma. Päiväkoti on kiinni 1.7.-3.8. Palaamme arkeen jälleen keskiviikkona 4.8. klo7. Vastaamme myös yhteydenottoihin lomalta palattuamme.


Kaunista ja valoisaa kesää kaikille!


toivoo Pikku-Otavan väki

Kevään 2021 asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset olivat jälleen erinomaiset ja saimme runsaasti hyvää palautetta asiakkailtamme. Saimme yleisarvosanaksi komeat 9,3 vanhempien arvioidessa kouluarvosanaa (4-10) Pikku-Otavasta varhaiskasvatuspaikkana. Tässä muutamia suoria lainauksia, joita ilolla saimme tuloksista lukea.


"Koko työyhteisö on joustanut uskomattoman hienosti koko pitkän korona-ajan, eikä se ole vaikuttanut millään tavoin toiminnan laatuun tai lasten hyvinvointiin. Tämä on mielestäni hyvä osoitus vahvasta, terveestä työyhteisöstä, mutta myös onnistuneesta päiväkodin johdosta, jota on tehty pitkäjänteisesti ja linjakkaasti perustusvaiheesta saakka."


"Pikku-Otavan ilmapiiri on erittäin lämmin ja turvallinen, sekä myöskin kasvattava."


"Yksilöllisempää ja välittävämpää päiväkotia kuin Pikku-Otava ei varmasti tästä maasta löydy <3"


"Pikku-Otava antaa loistavaa varhaiskasvatusta suurella sydämellä. Päiväkodin arvot vastaavat omiamme ja lisäksi päiväkodin pienuus on iso etu ja sitoo perheitä ja päiväkotia paremmin yhteen. Myös itse tehty laadukas luomuruoka on iso etu isoihin päiväkoteihin verrattuna."


"Muutimme Jyväskylään 7 vuotta sitten ja meillä on jo toinen lapsi Pikku-Otavassa. Tämän päiväkodin löytyminen on ollut ehdottomasti paras kokemus perheellemme tällä paikkakunnalla ja olemme saaneet lapsillemme niin arvokkaan kasvatuksellisen pohjan päiväkodin puolelta, että tulemme olemaan siitä ikuisesti kiitollisia!"


"Pikku-Otava on enemmän kuin päiväkoti. Se on lämmin ja kannatteleva yhteisö, jonka toiminnassa perheet saavat olla mukana omien toiveidensa mukaan. Ilmapiiri ja henkilöstö ovat aivan super-ihania ja aito välittäminen lapsia kohtaan heijastuu kaikessa päiväkodilla. Toivomme, että lapsemme saa olla koko päiväkotiaikansa Pikku-Otavassa."


"Aivan mielettömän ihana paikka lapsillemme ollut kasvaa ja kehittyä!"


Asiakastyytyväisyyskysely on Jyväskylän kaupungin toimesta toteutettava kysely, jonka kohderyhmänä ovat Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatuksen piirissä olevien perheiden vanhemmat. 


Myös henkilökunta vastasi henkilöstökyselyyn ja kokonaisarvio työyhteisölle oli 9,2.

Meillä on muutama hoitopaikka vapaana 3-5-vuotiaille lapsille alkaen elokuusta 2021. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!