IMG_8463_edited.jpg

ajankohtaista


Tervetuloa steinerpäiväkoti Pikku-Otavan Keittoa & Kierrätystä-tapahtumaan koko perheen voimin!

Nyt on oiva tilaisuus laittaa pieneksi jääneet talviurheiluvarusteet ja talvihaalarit kiertoon ja tulla myymään ne kirpputorillamme. Myyntipisteitä on tarjolla rajoitettu määrä 5 €/kpl, joten varaa paikkasi pian! Päiväkodin omassa myyntipisteessä on tarjolla suosittuja mehiläisvahaliituja, päiväkodin nimikkoteetä, käsitöitä ja hunajaa.

Tarjolla myös päiväkodin kuuluisaa linssikeittoa ja pientä makeaa kahvin ja teen kera pientä taskurahaa vastaan. Tapahtuman tuotto suunnataan päiväkodin pieneen piharakennukseen, joka nikkaroidaan taitavien steinerkoululaisten toimesta.

Huom! Päiväkodissamme on tällä hetkellä muutama vapaa hoitopaikka erityisesti 3-5-vuotiaalle lapselle. Halukkaille siten tarjolla myös pieni esittelykierros päiväkotimme toimintaan.

Pöytävaraukset ja lisätiedustelut: paivakoti@pikku-otava.fi

Lämpimästi tervetuloa! Pikku-Otavan väki

Updated: May 9

Meillä on hoitopaikkoja vapaana 2-6-vuotiaille lapsille alkaen elokuusta 2022. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

Kevään 2022 asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset olivat jälleen erinomaiset ja saimme runsaasti hyvää palautetta asiakkailtamme. Saimme yleisarvosanaksi huikeat 9,6 vanhempien arvioidessa kouluarvosanalla (4-10) Pikku-Otavaa varhaiskasvatuspaikkana. Tässä muutamia suoria lainauksia, joita saimme ilolla lukea tuloksista tänä vuonna:


"En voisi keksiä parempaa. Pedagogiset valinnat tulevat arjessa näkyviin, joten ne ovat hyvin sisäistettyjä arvoja koko työyhteisössä."


"Yksilöllisyys on huomioitu erittäin hyvin, sekä tilanteissa jotka sujuu, että tilanteissa jotka vaativat lapselta vielä totuttelua ja opettelua."


"Yhteisöllisyys ja yhdenvertaisuus on jokapäiväisiä tekoja, joista pikku-otavassa huolehditaan hyvin."


"Jo vanhempien lasten kohdalla olemme olleet erittäin tyytyväisiä päiväkodin henkilökunnan toimintaan myös ristiriitatilanteissa."


"Lapsien välillä vallitsee yhtä arvostava ja vertailematon meininki kuin aikuistenkin osalta."


"Olemme kokeneet hoitopaikan kodinomaiseksi ja viihtyisäksi. Meidät vanhemmat kohdataan ja kaikesta voidaan keskustella."


"Kaikin puolin valtavan hieno ja ihana päiväkoti! Emme voisi parempaa hoitopaikkaa lapsellemme löytää, tuntuu hyvältä kun tietää miten hyvissä käsissä lapsemme on. Kiitos! :)"


"Henkilökunnnalla on aina aikaa kuunnella lapsia ja keskustella heidän kanssaan. Samoin vuorovaikutus vanhempien kanssa on luontevaa ja välitöntä, olipa kyse sitten tapaamisesta iltapäivällä päiväkodin pihassa, puhelimissa, Teamsissä, sähköpostissa tai vasu-keskustelussa. Myös päiväkodin aikuisten suhteet vaikuttavan olevan kunnioittavia ja vahvoja, mikä näkyy myös siinä, että henkilöstön vaihtuvuutta ei ole muutoin kuin eläköitymisen kautta."


"Ihana päiväkoti ja ihanat ihmiset, tippa tulee linssiin jo nyt, kun kuopuskin lähtee koulutielle eikä enää päästä mukaan päiväkodin touhuihin."


Asiakastyytyväisyyskysely on Jyväskylän kaupungin toimesta toteutettava kysely, jonka kohderyhmänä ovat Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatuksen piirissä olevien perheiden vanhemmat. 


Myös henkilökunta vastasi henkilöstökyselyyn ja kokonaisarvio työyhteisölle oli 9,2.