top of page
IMG_8463_edited.jpg

ajankohtaista

Niin on yksi toimintavuosi taas vierähtänyt juhannusviikkoon asti. Tuttuun tapaan Pikku-Otavan väki lomailee koko heinäkuun ajan. Talo hiljenee perjantaina 28.6. klo17 aikaan ja arkeen palaamme taas maanantaina 5.8. klo7 alkaen.


Lempeää kesää kaikille!

Kevään 2022 asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset olivat jälleen erinomaiset ja saimme runsaasti hyvää palautetta asiakkailtamme. Saimme yleisarvosanaksi huikeat 9,6 vanhempien arvioidessa kouluarvosanalla (4-10) Pikku-Otavaa varhaiskasvatuspaikkana. Tässä muutamia suoria lainauksia, joita saimme ilolla lukea tuloksista tänä vuonna:


"En voisi keksiä parempaa. Pedagogiset valinnat tulevat arjessa näkyviin, joten ne ovat hyvin sisäistettyjä arvoja koko työyhteisössä."


"Yksilöllisyys on huomioitu erittäin hyvin, sekä tilanteissa jotka sujuu, että tilanteissa jotka vaativat lapselta vielä totuttelua ja opettelua."


"Yhteisöllisyys ja yhdenvertaisuus on jokapäiväisiä tekoja, joista pikku-otavassa huolehditaan hyvin."


"Jo vanhempien lasten kohdalla olemme olleet erittäin tyytyväisiä päiväkodin henkilökunnan toimintaan myös ristiriitatilanteissa."


"Lapsien välillä vallitsee yhtä arvostava ja vertailematon meininki kuin aikuistenkin osalta."


"Olemme kokeneet hoitopaikan kodinomaiseksi ja viihtyisäksi. Meidät vanhemmat kohdataan ja kaikesta voidaan keskustella."


"Kaikin puolin valtavan hieno ja ihana päiväkoti! Emme voisi parempaa hoitopaikkaa lapsellemme löytää, tuntuu hyvältä kun tietää miten hyvissä käsissä lapsemme on. Kiitos! :)"


"Henkilökunnnalla on aina aikaa kuunnella lapsia ja keskustella heidän kanssaan. Samoin vuorovaikutus vanhempien kanssa on luontevaa ja välitöntä, olipa kyse sitten tapaamisesta iltapäivällä päiväkodin pihassa, puhelimissa, Teamsissä, sähköpostissa tai vasu-keskustelussa. Myös päiväkodin aikuisten suhteet vaikuttavan olevan kunnioittavia ja vahvoja, mikä näkyy myös siinä, että henkilöstön vaihtuvuutta ei ole muutoin kuin eläköitymisen kautta."


"Ihana päiväkoti ja ihanat ihmiset, tippa tulee linssiin jo nyt, kun kuopuskin lähtee koulutielle eikä enää päästä mukaan päiväkodin touhuihin."


Asiakastyytyväisyyskysely on Jyväskylän kaupungin toimesta toteutettava kysely, jonka kohderyhmänä ovat Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatuksen piirissä olevien perheiden vanhemmat. 


Myös henkilökunta vastasi henkilöstökyselyyn ja kokonaisarvio työyhteisölle oli 9,2.

bottom of page